Voorlichtings avond renovatie Van der Pekbuurt

Op 7 december 2009 is er op verzoek van het bewonerscomité een voorlichtingsavond georganiseerd door Ymere over de renovatieplannen in de Van der Pekbuurt. Aanwezig waren bijna 200 bewoners, Ymere, Stadsdeel en het Bewonerscomité. Voor de pauze waren er twee sprekers. Als eerste hield Ron Overzaagt, regiodirecteur van Ymere Noord een verhaal. Daarna kwam een lid van het bewonerscomité aan het woord. Na de pauze was er gelegenheid tot discussie.


Op 7 december 2009 is er op verzoek van het bewonerscomité een voorlichtingsavond georganiseerd door Ymere over de renovatieplannen in de Van der Pekbuurt. Aanwezig waren bijna 200 bewoners, Ymere, Stadsdeel en het Bewonerscomité. Voor de pauze waren er twee sprekers. Als eerste hield Ron Overzaagt, regiodirecteur van Ymere Noord een verhaal. Daarna kwam een lid van het bewonerscomité aan het woord. Na de pauze was er gelegenheid tot discussie.

Het bewonerscomite wilde vooral heel duidelijk maken aan de buurt dat we ons met zijn allen moeten verenigen! Als we het nu niet doen dan zijn we over 2 jaar na de afloop van het pilot project te laat!

Klik hier voor de tekst van het bewonerscomite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *