28 juni uitvoering pilot project vertraagd

Inmiddels is het alweer eind juni. Er is al een achterstand van twee kwartalen. In de blokken is nog niet begonnen met het technisch onderzoek door middel van het strippen van de woningen. Binnen nu en 3 weken zullen er hekken geplaatst gaan worden aan de achterzijde. De werklui zullen alles via de achterkant gaan doen.


Inmiddels is het alweer eind juni. Er is al een achterstand van twee kwartalen. In de blokken is nog niet begonnen met het technisch onderzoek door middel van het strippen van de woningen. Binnen nu en 3 weken zullen er hekken geplaatst gaan worden aan de achterzijde. De werklui zullen alles via de achterkant gaan doen.

Omdat Ymere alles bouwwerkzaamheden via de achterkant wil doen moesten ze aan de voorkant in de huizen een stukje muur weghalen zodat ze wel toegang hebben naar de bovenwoningen. Precies daar bleek een plaat te zitten met asbesthoudend materiaal. dat moest eerst verwijderd worden volgens alle wettelijke regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *