Vraag om antwoord

De Huurdersvereniging verzamelt vragen uit de buurt in verband met de renovatie plannen van Ymere. Deze vragen worden besproken in het overleg met Ymere. Helaas moeten we met zijn allen lang wachten op de antwoorden. Heb je ook vragen?? mail ze naar info@vdpekbuurt.nl

Voorbeeldgebied vaste bewoners

 • Wat gaat er gebeuren met de 80 tot 100 bewoners in het voorbeeld gebied die op basis van het sociaal plan (In het sociaalplan 2007 was de renovatie vrijwillig) hebben gekozen voor de optie blijven in hun eigen huis?

 • De Huurdersvereniging verzamelt vragen uit de buurt in verband met de renovatie plannen van Ymere. Deze vragen worden besproken in het overleg met Ymere. Helaas moeten we met zijn allen lang wachten op de antwoorden. Heb je ook vragen?? mail ze naar info@vdpekbuurt.nl

  Voorbeeldgebied vaste bewoners

  • Wat gaat er gebeuren met de 80 tot 100 bewoners in het voorbeeld gebied die op basis van het sociaal plan (In het sociaalplan 2007 was de renovatie vrijwillig) hebben gekozen voor de optie blijven in hun eigen huis?
  • Kan ik nu mijn huis opknappen ? (schilderen) of moet ik in 2012 toch weg? Waarom hoor ik niks.
  • Als er na de 2 proefblokken een nieuw draagvlakonderzoek komt hoe wordt dan de 70%regeling toegepast? Zijn dan de vaste overgebleven huurders 100%?

  Voorbeeldgebied tijdelijke huurders

  • Mijn jaarcontract is verlopen en ik krijg steeds een verlenging van een maand met een opzeg termijn van 2 weken. Dat vind ik wel heel kort. Wat gaat er nu gebeuren?
  • Hoe gaat het nu verder? Mijn contract loopt af in November moet ik dan weg of heb ik kans op verlenging?
  • Hoelang kan ik nog blijven denk je? ik wil misschien wat opknappen?

  bewoners hele vd Pekbuurt

  • Kan je ook doorverhuizen naar de woningen in de twee proefblokken als je buiten het proefgebied woont?
   Gaan de bewoners in het proefgebied voor op de rest van de buurt?
  • Wanneer zijn de twee proefblokken klaar?
  • Waarom zijn ze nog niet begonnen met de proefblokken?
  • Wanneer is de rest van de wijk aan de buurt? In wat voor delen?
  • Wordt er rekening gehouden met de mensen die net uit de huursubsidie grens vallen?
  • Aan wie worden de woningen van de proefblokken verhuurd? Ik wil graag doorschuiven naar een gerenoveerde woning! Ik wacht al zolang. Kun je daar op inschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *