27 april uitslag van de technische onderzoeken

Op 27 april heeft Ymere op een vijftal plaatsen met tenten in de wijk gestaan. Om de bewoners de gelegenheid te geven vragen te stellen en uitleg te krijgen over de uitkomsten van het technisch onderzoek in de voorbeeld blokken.

Helaas weten we nu nog steeds niet wat Ymere nu echt van plan is. Ze geven aan dat ze nog niet weten of ze gaan kiezen voor renovatie of sloop/nieuwbouw. Ze zeggen dat ze daar nog wel een paar maanden voor nodig hebben om dat uit te zoeken.

[bg|270411-info-tenten]


Op 27 april heeft Ymere op een vijftal plaatsen met tenten in de wijk gestaan. Om de bewoners de gelegenheid te geven vragen te stellen en uitleg te krijgen over de uitkomsten van het technisch onderzoek in de voorbeeld blokken.

Helaas weten we nu nog steeds niet wat Ymere nu echt van plan is. Ze geven aan dat ze nog niet weten of ze gaan kiezen voor renovatie of sloop/nieuwbouw. Ze zeggen dat ze daar nog wel een paar maanden voor nodig hebben om dat uit te zoeken.

[bg|270411-info-tenten]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *