18 maart Flyer van Huurdersvereniging verspreid door de buurt

In het weekend van 17 en 18 maart zijn door de hele buurt flyers van de Huurdersvereniging verspreid. De Huurdersvereniging wil eigen aanpak formuleren en presenteren van de renovatie Van de Buurt. Uitgangspunten zijn natuurlijk de huidige bewoners. In de nieuwe plannen van Ymere is nauwelijks nog plek voor bewoners met een smalle beurs. Zie bijlage voor flyer.

In het weekend van 17 en 18 maart zijn door de hele buurt flyers van de Huurdersvereniging verspreid. De Huurdersvereniging wil eigen aanpak formuleren en presenteren van de renovatie Van de Buurt. Uitgangspunten zijn natuurlijk de huidige bewoners. In de nieuwe plannen van Ymere is nauwelijks nog plek voor bewoners met een smalle beurs. Zie bijlage voor flyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *