20 mrt artikel in Nul 20 ‘Van der Pek wordt vervolgd’

Alweer een nieuw artikel over de buurt, in het tijdschrift over woonbeleid voor de stad nul20.


Alweer een nieuw artikel over de buurt, in het tijdschrift over woonbeleid voor de stad nul20.

Woningcorporatie Ymere en stadsdeel Noord willen nu toch spijkers met koppen slaan in de Van der Pekbuurt. Na zeven jaar overleg verwacht stadsdeelwethouder Kees Diepeveen op korte termijn de bouwaanvragen op zijn bureau voor twee voorbeeldblokken. Daarbij wordt één huizenblok gesloopt en opnieuw opgebouwd en een ander gerenoveerd. Ymere wil de bewoners zo laten zien wat de mogelijkheden zijn. Huurdersvereniging Van der Pek blijft tegen sloop. Ze weten zich gesteund door monumentenorganisaties.
Meer lezen zie bijlage of link artikel in Nul20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *