Telegraaf: “Gouden kranen en slopen taboe.”

Artikel in de Telegraaf op 26 april 2012. De veelbesproken Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord moet niet grootscheeps worden gerenoveerd en al helemaal niet gesloopt. Aan de huisjes moet alleen het hoognodige worden opgeknapt en ze moeten vooral eenvoudig gehouden worden, waarmee ze geschikt blijven voor de lagere inkomens en de kleine huishoudens.
Voor het volledige artikel zie de bijlage.

Artikel in de Telegraaf op 26 april 2012. De veelbesproken Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord moet niet grootscheeps worden gerenoveerd en al helemaal niet gesloopt. Aan de huisjes moet alleen het hoognodige worden opgeknapt en ze moeten vooral eenvoudig gehouden worden, waarmee ze geschikt blijven voor de lagere inkomens en de kleine huishoudens.
Voor het volledige artikel zie de bijlage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *