Beantwoording PvdA-vragen over Van der Pek

Citaat:

Vraag: Werken Ymere en het dagelijks bestuur van de stadsdeelraad aan een samenhangend plan voor de aanpak  van de Van der Pekbuurt? Zo ja, wanneer wordt dat plan besproken met de deelraad van Amsterdam-Noord.

Citaat:

Vraag: Werken Ymere en het dagelijks bestuur van de stadsdeelraad aan een samenhangend plan voor de aanpak  van de Van der Pekbuurt? Zo ja, wanneer wordt dat plan besproken met de deelraad van Amsterdam-Noord.

Antwoord: Nee, het is nu ook een stap te ver. We (stadsdeelraad) zijn nu samen met alle partijen bezig om de principiële vraag (sloop/geen sloop) te beantwoorden. Na de beantwoording van deze vraag is het pas zinvol om over de vernieuwingsplannen van het gebied te praten. Wel zijn Ymere en de Huurdersvereniging nog in gesprek over het plan voor het onderzoeksgebied o.l.v. een onafhankelijke mediator. Doel is om te komen tot een gezamelijke startnotitie. Het stadsdeel participeert niet direct in dit overleg, maar is er wel bij betrokken

Lees de pdf voor alle vragen en antwoorden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *