26 jan Diederik Samsom in de van der Pekbuurt

Op zaterdag 26 januari komt Diederik Samsom naar Amsterdam Noord. Hij gaat de van der Pekbuurt in, waar momenteel veel gebeurt, om met de bewoners te spreken. Belangstellenden zijn van harte welkom. Buurtbewoners laat je stem horen!

Op zaterdag 26 januari komt Diederik Samsom naar Amsterdam Noord. Hij gaat de van der Pekbuurt in, waar momenteel veel gebeurt, om met de bewoners te spreken. Belangstellenden zijn van harte welkom. Buurtbewoners laat je stem horen!

Om 13.00 is de aftrap in het Ondernemings- en ontmoetingscentrum van de Vrouwenbazaar aan de Heimansweg 33, waarna Samsom met PvdA bestuurders uit Noord de wijk in trekt.
Om 15.00 is er in bovengenoemd centrum een bijeenkomst waarbij Samsom het gesprek aangaat met de aanwezigen over wat er speelt bij de mensen. Ook komen er een aantal markante Noorderlingen aan het woord waaronder Samar Shalaan, oprichtster van de Vrouwenbazaar, ondernemers en jongen.

Belangstellenden zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *