Huurdersvereniging Van der Pek in oprichting

Vereniging in oprichting
Tijdens de bewonersbijeenkomst van 7 dec 2009 over de renovatie plannen van Ymere in de Van der Pekbuurt is gebleken dat meer dan 100 buurtbewoners hebben getekend voor het oprichten van een Huurdersvereniging in de Van der Pekbuurt.

Hoe staat het met de oprichting?

Vereniging in oprichting
Tijdens de bewonersbijeenkomst van 7 dec 2009 over de renovatie plannen van Ymere in de Van der Pekbuurt is gebleken dat meer dan 100 buurtbewoners hebben getekend voor het oprichten van een Huurdersvereniging in de Van der Pekbuurt.

Hoe staat het met de oprichting?
Op dit moment liggen de statuten voor de vereniging ter inzage bij de notaris. Tijdens de bewoners avond bleek volgens Frits Groen dat er al sinds 1968 een huurdersvereniging bestond in de Van der Pekbuurt. Helaas is gebleken dat deze vereniging is gefuseerd met andere wijken in Noord en daardoor niet meer gebruikt kan worden voor onze doeleinden.

Oprichtings bijeenkomst
De bedoeling is dat er begin maart een oprichtingsbijeenkomst ofwel 1ste algemene ledenvergadering georganiseerd wordt voor de buurt. Voorlopige datum is 8 maart in het Bredero college. We wachten op definitieve bevestiging.

De vereniging wordt opgericht door:

Bert Mussig Voorzitter
Isabel Nielen Penningmeester
Bert Cornelisse Secretaris

Samen staan we sterk
Wilt u aktief meewerken aan de vereniging of heeft u interesse om het bestuur te versterken? Neem dan kontakt op met Bert Mussig via Info@vdpekbuurt.nl

7 dec bewonersavond over de renovatie
Klik hier voor de tekst van het bewonerscomite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *