Wij wachten af

In deze rubriek volgen we al jarenlang de voortgang van het Pilotproject in de Van der Pekbuurt. Eerst grondig technisch onderzoek dat Ymere heeft uitgevoerd in twee lege woonblokken in het onderzoeksgebied. De planning wordt nogal eens bijgesteld. Zo zagen we bijvoorbeeld dit:

In deze rubriek volgen we al jarenlang de voortgang van het Pilotproject in de Van der Pekbuurt. Eerst grondig technisch onderzoek dat Ymere heeft uitgevoerd in twee lege woonblokken in het onderzoeksgebied. De planning wordt nogal eens bijgesteld. Zo zagen we bijvoorbeeld dit:

Planning Pilotproject van Ymere in januari 2010:
– 1ste en 2de kwartaal 2010 grondig technisch onderzoek.
– 2de kwartaal 2010 voorbereidingen voorbeeld project
– 3de kwartaal 2011 evalueren resultaten voorbeeldproject met alle betrokkenen
– 4de kwartaal 2011 def plannen maken (draagvlakonderzoek en sociaalplan

Op dit moment, maart/april 2013, wordt er gewerkt aan nieuwe plannen. Buurtbewoners kregen een vragenformulier in de bus en konden opnieuw hun wensen kenbaar maken. Diverse werkgroepen met daarin ook bewoners en/of mensen van de Huurdersvereniging, kijken naar de mogelijkheden en rekenen diverse modellen door. Er gebeurt weer wat. Dit zal ook vertaald worden naar een uitwerking voor de PilotPanden. Binnenkort de uitslag van de bewonersenquete hier op de website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *