Radio 1 “Vogelaarwijken en stadsvernieuwing”

Op donderdag 21 jan was er een radio interview met Flip de Jong van IKON voor het programma een andere wereld. Het Item met als thema Vogelaarwijken en stadsvernieuwing is uitgezonden op 24 jan 2010. Aan het woord komen oa, Ymere, bewonerscomite, PVDA kamerlid, Wouter van Gent, en een bewoner uit de Spaarndammer buurt.
luisteren via radio 1 een andere wereld

Op donderdag 21 jan was er een radio interview met Flip de Jong van IKON voor het programma een andere wereld. Het Item met als thema Vogelaarwijken en stadsvernieuwing is uitgezonden op 24 jan 2010. Aan het woord komen oa, Ymere, bewonerscomite, PVDA kamerlid, Wouter van Gent, en een bewoner uit de Spaarndammer buurt.
luisteren via radio 1 een andere wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *