Oude huurdersvereniging van der Pekbuurt

Tijdens de bewoners bijeenkomst op 7 dec 2009 bleek dat er volgens Frits Groen (een van de bewoners in de buurt) er al een huurdersvereniging bestond. Opgericht in 1968. Bij nader onderzoek is echter gebleken dat deze vereniging niet meer is activeren voor de Van der Pekbuurt. Omdat deze oude vereniging in de jaren 90 is samengegaan met andere wijken in Noord.Tijdens de bewoners bijeenkomst op 7 dec 2009 bleek dat er volgens Frits Groen (een van de bewoners in de buurt) er al een huurdersvereniging bestond. Opgericht in 1968. Bij nader onderzoek is echter gebleken dat deze vereniging niet meer is activeren voor de Van der Pekbuurt. Omdat deze oude vereniging in de jaren 90 is samengegaan met andere wijken in Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *