Krachtwijken de Amsterdams wijkaanpak

Einddoel van de Amsterdamse Wijkaanpak is dat alle buurten in Amsterdam in 2018 op Normaal Amsterdams Peil (NAP) zijn gebracht. De basis voor de wijkaanpak wordt gevormd door het Amsterdams Uitvoeringsprogramma (AUP) dat tweejaarlijks wordt bijgesteld op basis van evaluatie en monitoring. Het eerste AUP geldt voor de jaren 2008-2009. Naast het AUP is de Wijkaanpak gebaseerd op de Buurtuitvoeringsplannen (BUP), waarin alle betrokken buurten specifieke activiteiten hebben geformuleerd.


Einddoel van de Amsterdamse Wijkaanpak is dat alle buurten in Amsterdam in 2018 op Normaal Amsterdams Peil (NAP) zijn gebracht. De basis voor de wijkaanpak wordt gevormd door het Amsterdams Uitvoeringsprogramma (AUP) dat tweejaarlijks wordt bijgesteld op basis van evaluatie en monitoring. Het eerste AUP geldt voor de jaren 2008-2009. Naast het AUP is de Wijkaanpak gebaseerd op de Buurtuitvoeringsplannen (BUP), waarin alle betrokken buurten specifieke activiteiten hebben geformuleerd.

meer lezen over de Amsterdamse Wijkaanpak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *