17 nov 2010 bezoek aan een proefblok

Op 17 nov was het mogelijk om als bewoner van de buurt een kijkje te nemen in een proefblok. Het blok is vanbinnen gestript zodat Ymere de bouwkundige staat van het blok kan vaststellen. Ymere noemt dit destructief onderzoek. Na dit onderzoek zal op bassis van de uitkomsten besloten worden op wat voor manier de proefblokken gerenoveerd zullen worden.
[bg|2010-17-11-pilotproject].

Op 17 nov was het mogelijk om als bewoner van de buurt een kijkje te nemen in een proefblok. Het blok is vanbinnen gestript zodat Ymere de bouwkundige staat van het blok kan vaststellen. Ymere noemt dit destructief onderzoek. Na dit onderzoek zal op bassis van de uitkomsten besloten worden op wat voor manier de proefblokken gerenoveerd zullen worden.
[bg|2010-17-11-pilotproject].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *