Huurdersvereniging Van der Pek

24 nov raadsadres gaat door naar commisie

Gisteravond hebben een aantal leden van de Huurdersvereniging aan alle raadsleden een pamflet uitgedeeld voordat de vergadering begon waarin ons raadsadres als ingekomen stuk behandeld zou worden. 35 stuks van bijlage zijn aan alle raadsleden uitgedeeld!
Het is goed gegaan!
Vrij snel al is besloten het adres inhoudelijk in de commissie te gaan behandelen.


GEEN SLOOP IN DE VAN DER PEKBUURT!!

Geacht Raadslid,

Gisteravond hebben een aantal leden van de Huurdersvereniging aan alle raadsleden een pamflet uitgedeeld voordat de vergadering begon waarin ons raadsadres als ingekomen stuk behandeld zou worden. 35 stuks van bijlage zijn aan alle raadsleden uitgedeeld!
Het is goed gegaan!
Vrij snel al is besloten het adres inhoudelijk in de commissie te gaan behandelen.


GEEN SLOOP IN DE VAN DER PEKBUURT!!

Geacht Raadslid,
Let op Uw Stadsdeel!! Sta niet toe dat er onder de vlag van Rendement en Investering gesloopt zal gaan worden in de van der Pekbuurt, de Parel van Noord als geheel!!

Laat Oud Noord juist blinken en klinken. De buurt is GOUD waard. Laat dit niet incasseren en verzilveren door de corporaties. Zie toe op het naleven van de afgesproken regels en regelgeving op het gebied van huisvesting. Laat ons raadsadres inhoudelijk behandeld en zorgvuldig gewogen worden. Deze huizen hebben geen sloopbeurt nodig!!!

Leest u in op www.vdpekbuurt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *