Poster actie “Onze buurt is goud waard”

We vragen aan iedereen om de poster GEEN SLOOP VAN ONZE MOOIE BUURT op te hangen in het raam van je voordeur of op je gewone raam. Het wordt hoog tijd om aan Ymere en de politiek te laten zien dat we houden van onze buurt. De wijk heeft een goede opknapbeurt nodig. We hebben genoeg van alle geruchten over sloop, Ymere kom uit de kast!We vragen aan iedereen om de poster GEEN SLOOP VAN ONZE MOOIE BUURT op te hangen in het raam van je voordeur of op je gewone raam. Het wordt hoog tijd om aan Ymere en de politiek te laten zien dat we houden van onze buurt. De wijk heeft een goede opknapbeurt nodig. We hebben genoeg van alle geruchten over sloop, Ymere kom uit de kast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *