Buurtworkshop met Hein de Haan

Vandaag zijn we met een aantal bewoners uit de buurt op stap geweest met Architect Hein de Haan. In deze buurtworkshop praten we met bewoners over de stedenbouwkundige ontwikkelingen in onze buurt. Maar dan gezien vanuit het standpunt van de huidige bewoners!
Nadat we door de buurt hebben gelopen aan het werk rond de tafel. De input gebruiiken we voor het verder uitwerken van de Bewonersvisie.
[bg|2012-28-03workshophdehaan]

Vandaag zijn we met een aantal bewoners uit de buurt op stap geweest met Architect Hein de Haan. In deze buurtworkshop praten we met bewoners over de stedenbouwkundige ontwikkelingen in onze buurt. Maar dan gezien vanuit het standpunt van de huidige bewoners!
Nadat we door de buurt hebben gelopen aan het werk rond de tafel. De input gebruiiken we voor het verder uitwerken van de Bewonersvisie.
[bg|2012-28-03workshophdehaan]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *