4 MAART INFO AVOND komt allen!

4 maart Informatie bijeenkomst

Voor vaste bewoners voorbeeldgebied

Speeltuin Volewijck, heimansweg 33

20:00 tot 21:30 uur

4 maart Informatie bijeenkomst

Voor vaste bewoners voorbeeldgebied

Speeltuin Volewijck, heimansweg 33

20:00 tot 21:30 uur

Op deze bijeenkomst zullen de HV en Ymere uitleg geven over de uitgangspunten voor samenwerking. Wij zullen uitleggen hoe we hiertoe gekomen zijn, welke partijen nu betrokken zijn bij de vd Pekbuurt en hoe we verder willen gaan met de input van bewoners. Belangrijk onderdeel is de bewoners participatie. Het is van belang dat u als vaste huurder in het proefgebied begrijpt wat de nieuwe ontwikkelingen voor u zullen betekenen. En dat u kunt meepraten in de nieuwe klankbordgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *