verzoek om bouwtechnische onderzoeken

L.S.

Dank voor het toezenden van de agenda voor het overleg van Ymere met Bewonerscomité Van der Pek op 18 juni 2009.
Om ons terdege voor te kunnen bereiden op dit overleg hebben wij behoefte aan inzage in de bouwkundige onderzoeken op welke Ymere haar aanpak van de renovatie baseert. Wij herhalen daarom met klem ons verzoek (zie onze brief van 12 mei 2009) om ons zo snel mogelijk de bouwkundige onderzoeken te doen toekomen, die gedaan zijn in opdracht van Ymere in de leeggekomen woningen.

L.S.

Dank voor het toezenden van de agenda voor het overleg van Ymere met Bewonerscomité Van der Pek op 18 juni 2009.
Om ons terdege voor te kunnen bereiden op dit overleg hebben wij behoefte aan inzage in de bouwkundige onderzoeken op welke Ymere haar aanpak van de renovatie baseert. Wij herhalen daarom met klem ons verzoek (zie onze brief van 12 mei 2009) om ons zo snel mogelijk de bouwkundige onderzoeken te doen toekomen, die gedaan zijn in opdracht van Ymere in de leeggekomen woningen.
Mogelijkerwijs was uw inschatting dat de toelichting welke Ymere aankondigt op de agenda afdoende in onze informatiebehoefte zou voorzien? Wij hebben echter de uitdrukkelijke wens om ons voor het overleg te kunnen verdiepen in deze bouwkundige onderzoeken.
Graag zien wij uw spoedige reactie tegemoet. Wilt u deze s.v.p. mailen aan alle leden van het comité en Bert Meintser.
Met vriendelijke groet,
Bewonerscomité Van der Pek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *