11 nov HV schort overleg met Ymere op

Op 11 nov had de huurdersvereniging weer een overleg met Ymere. Op de vergadering hebben we een brief voorgelezen en zijn daarna weg gegaan. Wij hebben besloten om voorlopig het overleg met Ymere op te schorten. Dit als gevolg van het eindeloos wachten op antwoorden die niet komen. De Huurdersvereniging is van mening dat het niet fatsoenlijk is om mensen zolang in onzekerheid te laten zitten op sociaal gebied. Zie bijlage voor onze brief met argumenten.


Op 11 nov had de huurdersvereniging weer een overleg met Ymere. Op de vergadering hebben we een brief voorgelezen en zijn daarna weg gegaan. Wij hebben besloten om voorlopig het overleg met Ymere op te schorten. Dit als gevolg van het eindeloos wachten op antwoorden die niet komen. De Huurdersvereniging is van mening dat het niet fatsoenlijk is om mensen zolang in onzekerheid te laten zitten op sociaal gebied. Zie bijlage voor onze brief met argumenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *