Van der Pekbuurt

Bewoners in de van der Pekbuurt organiseren zich om op te komen voor hun belangen. Die belangen worden bedreigd door Ymere. Ymere wil de hele van der pekbuurt renoveren. In 2007 is daarvoor een sociaalplan gemaakt waarin de renovatie pandsgewijs vrijwillig zou zijn. In 2008 is Ymere terug gekomen op dit sociaalplan. Ymere wil nu bloksgewijze renovatie uitvoeren en geeft de bewoners geen recht op terug keer naar eigen woning. Op 12 november 2010 wordt deze website gelanceerd om een middel te hebben actie te voeren voor de buurtbelangen van de bewoners in de van der pekbuurt.

Bewoners in de van der Pekbuurt organiseren zich om op te komen voor hun belangen. Die belangen worden bedreigd door Ymere. Ymere wil de hele van der pekbuurt renoveren. In 2007 is daarvoor een sociaalplan gemaakt waarin de renovatie pandsgewijs vrijwillig zou zijn. In 2008 is Ymere terug gekomen op dit sociaalplan. Ymere wil nu bloksgewijze renovatie uitvoeren en geeft de bewoners geen recht op terug keer naar eigen woning. Op 12 november 2010 wordt deze website gelanceerd om een middel te hebben actie te voeren voor de buurtbelangen van de bewoners in de van der pekbuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *