Huurdersvereniging Van der Pek

20 nov Nieuwsbrief 3


Dit weekend is nieuwsbrief3 rondgedeeld in de hele Van der Pekbuurt. Er zijn veel ontwikkelingen in gang gezet. Dat kunnen jullie ook lezen in de nieuwsbrief. Op 24 nov wordt ons raadsadres behandelt als ingekomen stuk bij de deelraad. Hoewel we daar niet kunnen inspreken is het wel van belang dat we daar met een flink aantal mensen zijn op de tribune. Dus kom daar heen om het raadsadres te steunen!!!! De bedoeling is dat het raadsadres doorgestuurd wordt naar een commissie.
Open de bijlage om de nieuwsbrief te lezen.Dit weekend is nieuwsbrief3 rondgedeeld in de hele Van der Pekbuurt. Er zijn veel ontwikkelingen in gang gezet. Dat kunnen jullie ook lezen in de nieuwsbrief. Op 24 nov wordt ons raadsadres behandelt als ingekomen stuk bij de deelraad. Hoewel we daar niet kunnen inspreken is het wel van belang dat we daar met een flink aantal mensen zijn op de tribune. Dus kom daar heen om het raadsadres te steunen!!!! De bedoeling is dat het raadsadres doorgestuurd wordt naar een commissie.
Open de bijlage om de nieuwsbrief te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *