Politiek over de Van der Pekbuurt

Wat heeft de politiek van Amsterdam Noord de laatste tijd gezegd over de toekomst van de Van der Pekbuurt? Wat staat er in het coalitie-accoord van SP, PvdA en GroenLinks? En wat staat er in de programma’s van de politieke partijen?

Heeft de politiek een visie?
Heeft de politiek nog iets te zeggen?

Hieronder volgt meer. Bijdragen zijn welkom.
Mail naar info@vdpekbuurt.nl


Wat heeft de politiek van Amsterdam Noord de laatste tijd gezegd over de toekomst van de Van der Pekbuurt? Wat staat er in het coalitie-accoord van SP, PvdA en GroenLinks? En wat staat er in de programma’s van de politieke partijen?

Heeft de politiek een visie?
Heeft de politiek nog iets te zeggen?

Hieronder volgt meer. Bijdragen zijn welkom.
Mail naar info@vdpekbuurt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *