PVDA stelt vragen over de Van der pekbuurt aan DB Noord

Kranten artikel: Woensdag 8 febr Marianne Ringma stelt vragen over de plannen van Ymere betreffende de van der Pekbuurt aan het DB Noord. De plannen behelzen renovatie maar ook flink sloop. Er is echter geen advies van Bureau monumenten gevraagd. Er zou een formeel advies moeten komen en ook de deelraad moet betrokken worden in de besluitvorming. Zie bijlage krantenartikel.

Kranten artikel: Woensdag 8 febr Marianne Ringma stelt vragen over de plannen van Ymere betreffende de van der Pekbuurt aan het DB Noord. De plannen behelzen renovatie maar ook flink sloop. Er is echter geen advies van Bureau monumenten gevraagd. Er zou een formeel advies moeten komen en ook de deelraad moet betrokken worden in de besluitvorming. Zie bijlage krantenartikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *